Kochani, dziś prościutki przepis na kapustę chińską ( baby bok choy). Jest ona niesamowitym warzywem ponieważ jest ciemna zielona ale zupełnie nie gorzka w smaku:). Zastanawiam sie tylko czy jest ona dostępna w Polsce?
A tu przepis:
Obcięte liście wrzucić do miseczki razem z łyżka oliwy, łyżką sosu sojowego i wyciśnieta główką czosnku. Masować listki przez 3-5 minut, posypać na koniec szczyptą miłości i gotowe!:))) Ja dodałam jeszcze kilka orzechów nerkowca bo tylko takie miałam i normalnie palce lizać:))
A tu przepis:
Obcięte liście wrzucić do miseczki razem z łyżka oliwy, łyżką sosu sojowego i wyciśnieta główką czosnku. Masować listki przez 3-5 minut, posypać na koniec szczyptą miłości i gotowe!:))) Ja dodałam jeszcze kilka orzechów nerkowca bo tylko takie miałam i normalnie palce lizać:))
dziekuję:
za kapustę chińską i orzechy nerkowca
za muzykę
za miłość
za wolność słowa
za jabłka czerwone
za miłość
za was kochani
dziękuje przebardzo:)